top of page
  • Foto van schrijverHans de Vries

Training hospitality & strategie

Natuurlijk train je je lichaam. Maar train je ook jezelf en je medewerkers om beter te presteren? bureau voor vernieuwing geeft workshops en trainingen over HR-gerelateerde zaken (i.s.m. Qimens) en over 'branding van bestemmingen'.


Dat laatste is onze kracht. Het helpen creëren van sterke merken. Met mensen: directie en medewerkers of stakeholders in een bepaalde regio.


De toekomst bepalen

Bij 'branding' gaat het eigenlijk om visievorming of strategie bepaling. En om het inspelen op trends. En hoe je jezelf beter leert onderscheiden. Over waar je met je bedrijf over 10 jaar wil staan. Of over 2 jaar al? Hoe ga je dat bereiken en vooral welke stappen moet je daar voor zetten?bureau voor vernieuwing biedt daarom seminars (wij noemen ze workshops) aan. Als in-company training (bij jullie op het bedrijf) of met collega’s in een bepaalde regio of provincie.


Bij die sessies gaan we altijd uit van jouw wensen en jouw uitdagingen. Want het draait om jou en jouw specifieke vragen en omstandigheden. En soms is het nodig om nog niet te veel de diepte in te gaan en dat te bewaren voor 1-op-1 momenten.


Mensen werk

Het worden van een sterk merk is mensenwerk. Hoe zie je jouw bedrijf en hoe zien gasten het? Je echt onderscheiden valt of staat met hoe goed jij en je medewerkers invulling geven aan je kernwaarden. En hoe duidelijk iedereen weet wat ze hoe mogen doen.


In een dagdeel komen we al heel ver. Ook bij jullie op het bedrijf. 


Als je geïnteresseerd bent laat het ons weten (mail@bureauvoorvernieuwing.nl). Voor de kosten (€49,- per persoon) hoef je het niet te laten. De sportschool voor je geest is geopend!

8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page