Hans de Vries

kei in klantgericht veranderen 

trendvertaler & visionair

Wij zijn anders. bureau voor vernieuwing wil dat de branche stappen maakt. Omdat het nodig is. Dus zijn wij geen 'zoek en vervang'-bureau maar leveren maatwerk. Want elke opdrachtgever is anders. Net als wij.

Oprichter en directeur Hans de Vries werkte na zijn afstuderen aan de RU Groningen eerst 10 jaar internationaal in de marketing en productontwikkeling van grote sportmerken. Daar is zijn passie voor klantgerichte marketing en A-merken ontstaan.

 

De laatste 23 jaar heeft hij zich gespecialiseerd in hospitality. Als senior adviseur, docent en (interim) manager/directeur. Dus met kennis van zaken over wat (niet) werkt. Strategisch sterk, onafhankelijk en visionair.

Alle betrokkenen bij jullie opdracht hebben ook een achtergrond met meerwaarde.
Zodat wij vernieuwend maatwerk kunnen leveren. Want op 'open deuren' zit u toch niet te wachten?

WIE zijn wij?

Uiteindelijk gaat het er om dat consumenten (klanten, gasten, cliënten, bezoekers) het onderscheid zien en de merkwaarden waarderen. Die waardering dient niet alleen bij de allereerste aankoop of kennismaking aanwezig te zijn maar natuurlijk ook bij elk volgend gebruik of bezoek.

bureau voor vernieuwing helpt de merk-meerwaarden te ontwikkelen, de positionering te verduidelijken en de communicatie rondom de merkwaarden effectiever te laten zijn. Onder andere door met archetypen te werken die aansluiten bij de opdrachtgever. 

 

Door op een andere manier naar je werk en organisatie te kijken, ontdek je mogelijkheden om één en ander op te schudden, om een hogere klantwaarde te bereiken door in de klant te kruipen en met nieuwe inzichten, doelen en producten te komen.  

 

Bij bureau voor vernieuwing houden wij van prikkels, van nieuwe inzichten, van het praten met mensen uit andere culturen, in bijzondere functies en met een geheel eigen visie. Juist uit de interesse in mensen en hun overwegingen, uit begrip en verwondering, ontstaat een andere kijk op onze dagelijkse gang van zaken. 

 

Die interesse gekoppeld aan inlevingsvermogen en creativiteit vormen samen de sleutel tot innovatie. Hoe precies laat bureau voor vernieuwing je graag zien. 

CONTACT OPNEMEN

Je bent van harte uitgenodigd om langs te komen bij bureau voor vernieuwing en met ons van gedachten te wisselen. We hebben ook gratis spreekuren, dus kom gerust je situatie voorleggen. Natuurlijk komen wij ook graag naar jou toe. 

 

Een offerte is altijd de volgende stap na ons kennismakingsgesprek en het aftasten van jouw behoeften. 

 

bureau voor vernieuwing is gehuisvest aan de Molenweg 5 in Enkhuizen (ingang aan de achterzijde). Je kunt mailen naar mail@bureauvoorvernieuwing.nl of rechtstreeks bellen met de directeur van bureau voor vernieuwing Hans de Vries via +31-(0)650298181.

bureau voor vernieuwing

branding & concepting in leisure & hospitality

Wil je indruk maken?
Neem dan contact op!

© 2021 bureau voor vernieuwing

BTW-id: NL001200357B41

Molenweg 5

1601 SR  ENKHUIZEN

T: 06-50298181

M: mail@bureauvoorvernieuwing.nl

bureau voor vernieuwing is

RECRON-HISWA TOP Adviseur

  • Twitter - Black Circle
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram Social Icon