top of page

Wat doen wij?

bureau voor vernieuwing is een kleinschalig onafhankelijk adviesbureau op het gebied van toerisme, recreatie en vrije tijd. Wij zijn gespecialiseerd in strategie en uitvoering. bureau voor vernieuwing helpt de lokale en regionale toekomst van leisure en hospitality ontwerpen.

Met ruime ervaring in de toeristisch-recreatieve sector brengen wij kennis en inhoudelijke inzicht voor onze opdrachtgevers. bureau voor vernieuwing staat bekend om haar directe meerwaarde en opdrachtgever-gerichte aanpak. 

 

bureau voor vernieuwing werkt als coach, adviseur, plan-schrijver en ontwikkelaar van concepten en concrete vertaling in merkwaarden, producten, diensten en gebouwen:

- voor bedrijven in de dag- en verblijfsrecreatie, watersport en horeca,

- voor overheden op het gebied van visie, beleid, projecten en participatie,

- voor ontwikkelaars en starters die een goed verhuurbare opzet nastreven,

- voor recreatieschappen, banken en regionale platforms.

 

bureau voor vernieuwing werkt graag als trekker en duwer bij projecten waarin private en publieke partijen samen werken aan een mooiere toekomst.

Hans de Vries (bureau voor vernieuwing)_
Hans de Vries

kei in klantgericht veranderen 

trendvertaler & visionair

Wij zijn anders. bureau voor vernieuwing wil dat de branche stappen maakt. Omdat het nodig is. Dus zijn wij geen 'zoek en vervang'-bureau maar leveren maatwerk. Want elke opdrachtgever is anders. Net als wij.

Oprichter en directeur Hans de Vries werkte na zijn afstuderen aan de RU Groningen eerst 10 jaar internationaal in de marketing en productontwikkeling van grote sportmerken. Daar is zijn passie voor klantgerichte marketing en A-merken ontstaan.

 

De laatste 25 jaar heeft hij zich gespecialiseerd in streekeigen recreatie en toerisme. Hans werkt als senior adviseur, coach, klankbord, docent en (interim) manager/directeur. Met kennis van zaken over wat (niet) werkt. Strategisch sterk, onafhankelijk en visionair.

bureau voor vernieuwing levert vernieuwend maatwerk. Want op 'open deuren' zitten jullie toch niet te wachten?

WIE zijn wij?

Uiteindelijk gaat het er om dat consumenten (klanten, gasten, cliënten, bezoekers) het onderscheid zien tussen bedrijven en regio's. Dat die gasten en bezoekers de merkwaarden waarderen. Die waardering geldt niet alleen bij de eerste aankoop of kennismaking maar natuurlijk ook bij elk volgend gebruik of bezoek.

bureau voor vernieuwing helpt de merk-meerwaarden te ontwikkelen, de positionering te verduidelijken en de communicatie rondom de merkwaarden effectiever te laten zijn. Onder andere door met archetypen te werken die aansluiten bij de opdrachtgever. 

 

Door op een andere manier naar je werk en organisatie te kijken, ontdek je mogelijkheden om één en ander op te schudden, om een hogere klantwaarde te bereiken door in de klant te kruipen en met nieuwe inzichten, doelen en producten te komen.  

 

Bij bureau voor vernieuwing houden wij van prikkels, van nieuwe inzichten en omdenken. Juist uit de interesse in mensen en hun overwegingen, uit begrip en verwondering, biedt bureau voor vernieuwing een andere kijk op onze dagelijkse gang van zaken. 

 

Die interesse gekoppeld aan inlevingsvermogen en creativiteit vormen bij bureau voor vernieuwing de sleutel tot innovatie. Hoe precies laten we je graag zien. 

CONTACT OPNEMEN

Je bent van harte uitgenodigd om langs te komen bij bureau voor vernieuwing en met mij van gedachten te wisselen. De spreekuren zijn gratis, dus kom gerust (online of offline) je situatie voorleggen. Natuurlijk kom ik ook graag naar jullie toe. 

 

Een offerte is altijd de volgende stap na ons kennismakingsgesprek en het aftasten van jullie behoeften. 

 

bureau voor vernieuwing is gehuisvest aan de Molenweg 5 in Enkhuizen (ingang aan de achterzijde). Je kunt mailen naar mail@bureauvoorvernieuwing.nl of rechtstreeks met mij bellen via +31-(0)650298181.

Hans de Vries

bureau voor vernieuwing

branding & concepting in leisure & hospitality

Bericht ontvangen!

Wil je indruk maken?
Neem dan contact op!
bottom of page