Wat is jullie merk-waardigheid? En onderscheidend concept?

De kans is groot dat je een smartphone bezit van een bekend merk. En dat je die vol overtuiging hebt gekocht, want je viel voor de vormgeving, de mogelijkheden en de gebruiksvriendelijkheid. 

Of het nu een auto of een kledingstuk betreft, een energie leverancier of een telefoonabonnement, je laat je beïnvloeden. Door wat je weet of meent te weten over dat merk.

De afdeling Concepting.Works van bureau voor vernieuwing creëert merken met een meerwaarde. Voor kopers en gebruikers. 

Bij Concepting.Works helpen we plekken, organisaties en bedrijven succesvoller te worden. Dat doen we door te zorgen dat bedrijven en organisaties zich beter onderscheiden. 

Door vanuit hun eigen kracht effectieve concepten te ontwikkelen om in te spelen op relevante trends.

 

bureau van vernieuwing doet dat vanuit de overtuiging dat producten, bedrijven en regio's als merk succesvoller zijn. bureau voor vernieuwing maakt de toekomst duidelijker en doelgericht werken eenvoudiger. 

YOUR BRAND

Stel.. jouw regio, stad of bedrijf.. als een bekend en sterk

A-merk

Branding

regions, companies and products

bureau voor vernieuwing helpt

je toekomstbestendig te maken. 

Met de opdrachtgever stellen wij de onderscheidende merkwaarden vast en bouwen op dat fundament het merk op. Dus welke producten er bij horen, welke medewerkers, welke gasten/klanten etc.. Dat doet onze afdeling Concepting.Works voor opdrachtgevers uit de retail, zakelijke dienstverlening, leisure en (semi)overheid.

De start is altijd de DNA van de organisatie of het bedrijf. En het beoordelen of het DNA nog voldoende kracht heeft om als merkwaarden te gaan fungeren. Vaak zijn nieuwe waarden nodig. Waarden die zorgen dat consumenten begrijpen en waarderen waar het bedrijf, de bestemming of de organisatie voor staat.  

Zodat men liever zaken met jullie doet, liever jullie producten koopt of liever naar jullie streek of bedrijf gaat. En daar ook een hogere prijs voor over heeft en eerder bestelt of boekt. Met een hogere tevredenheid tot gevolg.

Het creëren van merk-concepten is ons werk.

Concepting.Works van bureau voor vernieuwing biedt onderscheidende en gewaardeerde concepten. 

BRANDING

'Branding' is het managen van een regio, bedrijf of organisatie als merk, in alle kenmerken, van producten, prijsstelling t/m communicatie. 

© 2018 by bureau voor vernieuwing

Molenweg 5

1601 SR  ENKHUIZEN

T: 06-50298181

M: mail@bureauvoorvernieuwing.nl

bureau voor vernieuwing is

RECRON-HISWA TOP Adviseur

  • Twitter - Black Circle
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram Social Icon