top of page

HOE werkt bureau voor vernieuwing?

De mensen achter bureau voor vernieuwing werken met passie aan het vernieuwen van de hospitality, detailhandel, bouw en recreatie. 

Bij bureau voor vernieuwing kun je terecht voor advies, concept- en projectontwikkeling, exploitatie beoordelingen, visie- en beleids-ontwikkeling, interim management en het begeleiden van innovaties. Op product-, bedrijfs-, locatie- en regioniveau.

 

bureau voor vernieuwing is gespecialiseerd in het helpen van gebruikersgericht en toekomstgericht denken en handelen. Dat doen wij voor ondernemers en overheden.

VISIE

Natuurlijk hebben we geen glazen bol. Maar bij bureau voor vernieuwing zijn we heel goed in het voorspellen van trends en ontwikkelingen. Deze trends vertalen we samen met jou in onderscheidende concepten.

 

bureau voor vernieuwing biedt bewezen succes. In projecten of in veranderingstrajecten.

Bij bureau voor vernieuwing werken we meestal vanuit een visie. Een visie op de toekomst. Van jullie regio, product, locatie of bedrijf.
Producten, diensten en beleid komen voort uit die kijk op de toekomst.

KLANT-/GASTGERICHT

Natuurlijk zullen jullie allemaal gast-, klant- of bezoekersgericht zijn. Maar zorgt alles wat jullie doen en wat jullie aanbieden daadwerkelijk voor een bijzondere gast beleving? 

 

Alles wat bureau voor vernieuwing doet - in branding, concepting of meedenken - doen we vanuit de diepere behoeften van de gast en altijd vanuit gastbeleving. Met een boodschap die aanspreekt, concreet en dus gelijk met resultaat.

 

bureau voor vernieuwing kan je ook helpen bij  vernieuwing in bedrijfsvoering en in beleid. Stapsgewijs en effectief.

Een goede koers vinden is niet altijd makkelijk. Een sterk concept maakt het eenvoudiger om als medewerkers uitvoering te geven aan de benodigde veranderingen.

 

Daardoor wordt het bevaren van een onbekende wilde rivier een feest van (h)erkenning.

bottom of page