top of page

Revitalisering

VITALER MAKEN - MET KENNIS VAN ZAKEN -

Inderdaad kan en moet de verblijfsrecreatie vitaler worden. En ja erg veel bedrijven zijn vergane glorie, beheerders of toppers van toen. Een deel daarvan kan vitaal worden, weten hoe?

Permanente bewoning van recreatiewoningen of chalets is echt niet van de laatste jaren. Dat speelde 20 jaar geleden ook al. 

Het oplossen van het woningtekort vergt een andere bredere kijk. En ja daarin kan de verblijfsrecreatie ook een rol spelen. Benieuwd welke?

Bel of mail

Koken kan niet iedereen

Goed smakende, perfect uitziende gerechten bereiden kan niet iedereen. Al heb je een goed geoutilleerde keuken. Maar getalenteerde koks kunnen dat wel leren. 

Zo gaat dat met campings, vakantieparken, bungalowparken en hotels ook. Je kunt over een goede locatie beschikken maar dat niet volledig uitnutten. Door aan het aanbod, het product, de diensten en het ondernemerschap te werken, kan dat al met flinke stappen worden verbeterd.

De meest effectieve instrumenten zijn een combinatie van bewustwording, motivatie en ondersteuning. Maar vooral ook een omgeving (collega's, gemeenten, attracties etc.) die met de parken samen de schouders er onder wil zetten, vanuit een sterke branding van de regio en een vitaal ondernemerschap.

bureau voor vernieuwing heeft vaker met dit bijltje gehakt. Als projectleider, lid van een expert- of kwaliteitsteam en als interim manager van parken en hotels.

Samen met provincie, brancheorganisaties, regio en gemeenten.

Meer weten over onze aanpak?

bottom of page